Jag hade aldrig klarat mig utan hjälpen från Uppsala Catering

God eftermiddag, god eftermiddag! Vad roligt att du har klickat in här för att läsa ännu ett inlägg. En fin torsdag som denna kommer du få läsa om företaget Uppsala Catering, det är företaget som hjälpte till med catering i Solna under min födelsedagsfest.

När jag skulle fylla 25 år ville jag slå på stort och fira det ordentligt, därför började jag tidigt att planera en fest. Tidigare har jag aldrig riktigt firat mina födelsedagar, utan jag har bara fyllt år och sedan låtit det vara. Efter att inte ha firat min födelsedag på säkert 15 år tyckte jag att det var dags att för en gångs skull fira att jag blev ett år äldre. Jag ville ha en fest med mina nära vänner och min familj, jag villa ha musik, drick och god mat. En del av det löste jag på egen hand men med andra saker, så som maten, behövde jag hjälp med. Som sagt vände jag mig till det här företaget för att få hjälp med catering i Solna, vilket jag nu i efterhand vet var ett bra val. Av det här företaget fick jag otroligt bra hjälp, all den hjälpen jag var i behov av fick jag av dem. Jag fick själv komma fram med förslag om en meny, sedan sa de vad som var möjligt och vad som behövde ändras. Tillslut kom vi fram till en meny som jag kände skulle passa alla gäster på min fest, vilket den även gjorde. Alla gäster älskade maten och min fest blev otroligt lyckad, jag tror inte den hade kunnat bli bättre. Jag är väldigt nöjd över den hjälpen jag fick av det här företaget med catering i Solna, utan dem hade jag inte klarat det.